2MMC kopen

2MMC kopen? Je kan nu al 2MMC bestellen vanaf slechts €3,59 per gram. 

Dit is momenteel de beste vervanger voor 3CMC.

Snel geleverd en ook nog is van de beste kwaliteit. 

Dit product is momenteel ons meest verkochte product sinds dat 3CMC is verboden.

Wacht niet langer en begin vandaag nog aan jouw eigen onderzoek met de producten van Party Viber.

Verschillende soorten 2MMC kopen

Bij ons kan je nu goedkoop en ook snel 2MMC kopen. Wij verkopen deze stof in poeder en kristal vorm. 

Wat is 2MMC?

De officiële naam van deze stof is ook wel 2-Methylmethcathinone. Deze stof is een nieuwe psychoactieve stof uit de groep van de synthetische Cathinonen. Deze stof kwam wat later op de markt in 2021 als de nieuwe vervanger nadat 3CMC eerst als vervanger werd gelabeld. Deze stof valt onder de groep van Cathinonen net zoals ook een heleboel andere bekende nieuwe psychoactieve stoffen. 

2MMC kopen is de nieuwe trend op de markt van Research Chemicals na het verbod op 28 oktober 2021. 2MMC bestellen werd toen de beste optie voor de mensen die zochten naar het beste alternatief.  

Dit komt omdat de stof de meeste overeenkomsten vertoont met zijn voorganger.

Deze stof is momenteel de stof die het meest overeenkomt met de wel bekende 3MMC. Omdat je deze stof niet meer kan krijgen sinds het verbod is ingegaan op 28 oktober 2021 is dit het beste alternatief.

Kan je 2-MMC bestellen?

2MMC bestellen kan je simpel en ook gemakkelijk doen bij verschillende webshops en ook smartshops. Het product is nog niet heel erg lang op de markt verkrijgbaar en daarom verkoopt ook nog niet iedereen het. 

De stof neemt inmiddels wel redelijk in populariteit toe omdat het meer overeenkomsten heeft met 3MMC dan dat 3CMC dat heeft. Ook het feit dat 3CMC inmiddels verboden is zorgt voor een stijgende verkoop. 

Ben je benieuwd geworden naar deze nieuwe Chemical? Wacht dan niet langer en bestel dit alternatief gemakkelijk op onze webshop. Bij Party Viber kan je 2MMC kopen in verschillende vormen zodat jij direct met je persoonlijke onderzoek kunt beginnen.

2mmc kopen | 2mmc bestellen | 2mmc | 2-mmc kopen | 2-mmc | 2-mmc bestellen

Kan je beter 3CMC of 2MMC kopen?

Toen de oude bekende 3MMC werd verboden werd 3CMC meteen aangeboden op de markt als de beste vervanger. 

Dat had er mede mee te maken dat deze stof nog niet in opkomst was in Nederland. De stof kwam eigenlijk pas begin 2022 op de markt in Nederland. 

Wij van Party Viber vinden dat 2MMC kopen beter is als vervanger is dan 3CMC. Dit omdat de stof een betere en ook sterkere werking heeft. Ook is het natuurlijk zo dat de Chemical een bijna identieke textuur heeft. Het is natuurlijk niet voor niets dat het in dezelfde familie zit als 3MMC.

Het ontstaan van 2-Methylmethcathinone

2MMC kopen is in Nederland mogelijk sinds begin 2022 maar het middel bestaat al een stuk langer. De stof werd voor het eerste gevonden halverwege 2014 op de Europese markt. Het is in die tijd altijd ondergesneeuwd door zijn grotere broer waardoor het tot 2022 niet erg in bekendheid toenam.

De stof is een synthetische Cathinonen. Dit is ook wel bekend als het werkzame gedeelte van de bekende khat-plant. Het werkzame gedeelte is vervolgens gesynthetiseerd. 

Uit deze plant wordt namelijk ook wel de natuurlijk drug khat gehaald die met zijn moleculaire structuur erg op speed lijkt. Ondanks dat khat al heel lang word gebruikt is er over deze synthetische vormen echter nog niet heel veel bekend.  

Wetgeving rondom 2MMC

In tegenstelling tot zijn grotere broer is deze stof nog steeds legaal verkrijgbaar op de markt. 2MMC kopen, verkopen en bezitten is dus in Nederland dan ook nog niet illegaal.

Omdat de stof nog niet in de Opiumwet is opgenomen valt hij onder de warenwet. Dit wil zeggen dat er rondom de verkoop dezelfde regels gelden als bij de verkoop van producten zoals bijvoorbeeld cosmetica en andere goederen. 

Zolang dit middel nog niet op de Opiumlijst is geplaatst kan je dan ook helemaal legaal 2MMC bestellen op onze webshop. Mocht de stof wel illegaal worden dan zullen wij uiteraard stoppen met de verkoop en de klanten daar van op de hoogte brengen.

2mmc kopen | 2mmc bestellen | 2mmc | 2-mmc kopen | 2-mmc | 2-mmc bestellen

Wat zijn de effecten van 2MMC?

2MMC kopen is dus vrij eenvoudig en ook gemakkelijk verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Nu rust natuurlijk de goede vraag wat dan de effecten zijn van deze stof?

Omdat deze stof nog niet heel lang om de markt verkrijgbaar is is er nog niet extreem veel over bekend. Natuurlijk is er inmiddels al wel het een beetje onderzoek gedaan.

Volgens verschillende onderzoeken zijn er inmiddels meerdere effecten bekend geworden. Het schijnt namelijk dat deze stof een iets milder effect heeft als zijn grote broer.

De effecten die inmiddels bekend zijn zijn bijvoorbeeld een hoger niveau van energie en ook een gevoel van euforie en verliefdheid. Ook schijnt het dan gebruikers zich opgewekt voelen en een gevoel krijgen van meer zelfvertrouwen. 

Ook ervaren deze gebruikers dat ze meer zin krijgen om te praten en het daardoor dus hun sociale skills vergroot.

Volgens deze gebruikers krijgen zij bij dit middel net zoals bij de voorganger een verhoogde libido. Ze krijgen meer zin in seks en kunnen daardoor ook meer lust gevoelens ervaren wanneer ze de stof hebben gebruikt.

Wat zijn de risicos van 2MMC?

De effecten klinken alsof ze erg overeenkomen met die van 3MMC. Natuurlijk zitten er ook een heleboel risico’s verbonden aan de stof.

Omdat dit middel nog zo kort op de markt is is er ook nog echt weinig over bekend. Dit kan het gevaarlijk maken omdat er nog niet duidelijk is wat nu een juiste gebruikers hoeveelheid is. Ook is er nog weinig bekend over het gevaar van het combineren van deze stof met andere producten.

Volgens ervaringen van gebruikers kan dit middel je enorm laten zweten. Ook kan het zijn dat je een hogere hartslag en bloeddruk krijgt. Gebruikers ervaren ook een gevoel van craving wat dus wilt zeggen dat je continue de behoefte hebt om bij te nemen.

Ook wordt er gemeld dat sommige gebruikers andere vervelende bijwerkingen krijgen. Dit zijn bijwerkingen zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, verwardheid, angst en moeite om zich te concentreren. Gebruikers die dit middel hebben gesnoven ervaarden ook erge pijn aan de neus.

Vanwege het feit dat er meerdere nadelige effecten kunnen optreden is 2MMC kopen ook niet bestemd voor menselijke consumptie. 

Dit middel kan dan ook alleen bij ons gekocht worden voor onderzoeksdoeleinden. Het misbruiken van dit soort dergelijke stoffen wordt dan ook erg afgeraden.

Goedkoop 2MMC kopen bij Party Viber

Natuurlijk verschilt de prijs heel erg per leverancier. Net zoals je vroeger 3MMC kon kopen kan je nu 2-MMC kopen bij ons voor een zeer scherpe prijs. Zo heb je al een losse gram vanaf slechts €12,99. Natuurlijk kan het bij ons nog goedkoper maar dat ligt aan de hoeveelheid de je aanschaft.

Wanneer je bijvoorbeeld 10 gram bij ons koopt betaal je slechts €89,99 wat dus neer komt op €8,99 per gram. Voor de echte Party Vibers die graag meer willen voor weinig kan je bij ons 100 gram kopen voor slechts €559,99 wat neer komt op €5,59 per gram. Het is dus uiteraard zo dat naarmate je meer besteld je ook een veel scherpere prijs krijgt.

Ook voor groothandel kun je bij ons terecht. Zo kan je een kilogram 2MMC bestellen voor maar €3599,99. We zijn uiteraard continue alert om de beste prijs te bieden. Mocht je daarom ergens anders een betere prijs kunnen krijgen laat het ons dan gerust weten. Wij kijken dan wat we voor je kunnen betekenen zodat wij altijd de beste prijs hebben voor je!

2mmc kopen | 2mmc bestellen | 2mmc | 2-mmc kopen | 2-mmc | 2-mmc bestellen
kristallen

In welke vorm kan ik 2MMC kopen bij jullie?

2MMC kopen kan bij ons in verschillende vormen. De best verkochte vorm is natuurlijk de populaire en bekende kristal vorm. Dit is momenteel dan ook onze bestseller die het meeste wordt besteld door onze klanten. 

De andere vorm die je bij ons kan kopen is de poeder vorm. Vaak zie je dat de poeder een wat zwakker effect heeft als zijn tegenhanger de kristal vorm. Echter is dit bij ons niet het geval. 

Dit komt omdat wij geen slecht aftreksel verkopen als poeder maar pure handgemalen kristallen. Wanneer je dus poeder koopt krijg je gewoon kristallen, alleen zijn deze dan fijn gemalen waardoor ze nog gemakkelijker te onderzoeken zijn. 

Soms kan je ook 2MMC bestellen in andere vormen zoals slams (shots), blotters (zegels) en pellets. Deze verkopen wij echter niet omdat het dan teveel lijkt op de verkoop voor consumptie.   

Waarom zou je 2MMC bestellen bij Party Viber?

Waarom zou je 2MMC bestellen bij Party Viber? Die vraag kunnen we makkelijk en ook snel beantwoorden.

Wij van Party Viber staan namelijk voor een eerlijk product van hoge kwaliteit. 2MMC kopen bij ons garandeert dat jij alleen het allerbeste krijgt en dat ook nog is voor een zeer scherpe prijs. 

Wij vinden namelijk een eerlijke prijs erg belangrijk zodat jij je als klant niet belazerd voelt. Wij zijn dagelijks de markt aan het scannen zodat wij onze prijs zo scherp mogelijk kunnen houden. 

Bij Party Viber staan we ook voor een persoonlijke klantenservice die jouw als klant tevreden stelt. Zo kun je ons bijna de gehele dag bereiken via WhatsApp of ons gewoon een mailtje sturen. Wij proberen dan jouw vraag ook zo snel mogelijk te beantwoorden zodat jij je serieus genomen voelt. 

Wacht daarom dan ook  langer en begin vandaag nog met je onderzoek met de Research Chemicals van Party Viber!

logo

2MMC kopen als 3CMC vervanger

Sinds het verbod op 3CMC zijn veel onderzoekers op zoek naar een alternatief product voor hun onderzoek. Natuurlijk bestond deze stof ook al enige tijd op de markt maar was hij nooit zo populair als 3CMC.

Nu dat 3CMC is verboden sinds 12 september 2023 kan je het beste 2MMC kopen als vervanger van dit product. Het is namelijk zo dat deze stof het meeste in de buurt van 3CMC komt. 

Niet alleen is deze stof net als 3CMC ook een stof die tot de groep van de cathinonen behoort maar tevens vertoont het veel overeenkomsten. Momenteel is dit daarom dan ook het meest verkochte alternatief. 

Voor meer informatie tussen het verschil van deze twee stoffen kun je ook eens ons blog lezen waar wij een artikel hierover hebben geschreven die de verschillen laat zien.

Neem ook gerust eens een kijkje op onze webwinkel voor andere alternatieven. Hier kan je ook nog een heleboel andere Research Chemicals kopen voor jouw onderzoek. 

2-MMC kopen voor onderzoeksdoeleinden

Vergelijkbaar met alle andere Research Chemicals kan je geen 2MMC kopen voor menselijke consumptie. Dit middel wordt namelijk alleen door ons verkocht voor onderzoeksdoeleinden. 

Het misbruiken van dit middel word dan ook altijd ten strengste afgeraden door ons team van experts. Op de verpakking van deze stof wordt ook altijd een label geplaatst waar dit duidelijk op wordt vermeld. 

Op deze verpakking staan ook gevaren codes waarbij beschreven wordt wat de eventuele gevaren en ook risico’s kunnen zijn bij het misbruiken van deze stof. Zo moet je dit middel altijd uit de buurt van huisdieren en kinderen houden. 

Ook moet je ten alle tijden het contact met bijvoorbeeld de huis en de ogen vermijden. Inademen van deze stof kan ook zorgen voor vervelende consequenties. 

Ook moet je deze stof niet blootstellen aan hittebronnen en altijd opslaan op kamertemperatuur in een droge omgeving. Wees dus ook altijd voorzichtig wanneer je dit soort producten gaat onderzoeken.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Goeiedag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?