3CMC kopen

3CMC kopen? Goedkoop een alternatief voor 3CMC bestellen op onze webwinkel, snel geleverd en ook betrouwbaar. 

Vervanger voor 3CMC kopen

Op de webshop van Party Viber kun je nu gemakkelijk en ook discreet een vervanger voor 3CMC kopen. 

Deze stof is namelijk vanaf 12-09-2023 niet meer verkrijgbaar vanwege het verbod!

Kijk hieronder naar de beste opties als alternatief die wij voor je hebben geselecteerd.

Wat is 3CMC?

De echte naam van 3CMC is ook wel 3-Chloormethcathinon. Deze Research Chemical is een stof die behoort dat de groep van de Cathinonen. Deze stof bestaat al sinds 2012 maar kreeg in Nederland pas echt bekendheid in 2021 nadat 3MMC werd verboden, 3-Chloormethcathinon werd toen namelijk als eerste genoemd als het beste alternatief op zijn voorganger. 3-Chloormethcathinon valt onder de groep van Cathinonen net zoals ook een heleboel andere bekende nieuwe psychoactieve stoffen zoals 2MMC, 3MMC en 3-MEC. 

Na het verbod op 3MMC zag je dat 3CMC steeds meer toenam in populariteit en begonnen ook steeds meer mensen 3CMC te kopen. Vanwege de groeiende vraag naar een goed alternatief werd deze stof de beste optie op dat moment voor de groep mensen die zocht naar een goed alternatief voor hun geliefde 3MMC. 

Inmiddels is 3-Chloormethcathinon ook verboden en heeft de overheid op 12 september 2023 de stof op de opiumlijst geplaatst. Uiteraard zijn er wel alternatieven op de markt verkrijgbaar en kan je inmiddels ook een vervanger voor 3CMC bestellen op onze webshop.

Waar kan je 3CMC kopen?

3CMC bestellen was al mogelijk sinds 2014 toen het product voor het eerst op de markt kwam. Je kon dit product bestellen bij verschillende bronnen zoals smartshops en ook webwinkels. 

Deze stof was al enige tijd op de markt verkrijgbaar maar was nooit zo populair omdat het altijd werd onder geschaduwd door zijn voorganger. Nadat deze voorganger al enige tijd verboden was kreeg de stof wel meer belangstelling gekregen onder de groep mensen die zochten naar een goed alternatief.

Helaas komt er aan alles een einde en zo ook aan 3-Chloormethcathinon. Omdat de stof nu verboden is wordt hij niet meer verkocht op de Nederlandse en Europese markt.

Inmiddels zijn er echter meerdere alternatieven op de markt verkrijgbaar die misschien nog wel meer vergelijkingen vertonen met de oude 3MMC dan dat 3CMC dat deed. Één van deze stoffen is de steeds populairder wordende 2MMC. Deze stof heeft namelijk nog meer overeenkomsten en valt ook onder dezelfde familie.

Geïnteresseerd geworden in deze nieuwe psychoactieve stof? Begin dan is met een onderzoek naar deze stof. Bij de experts van Party Viber kan je nu deze vervanger voor 3CMC kopen in meerdere varianten waardoor je direct kan beginnen met je onderzoek naar deze Research Chemical.

3cmc kopen | 3cmc bestellen | 3cmc | 3-cmc kopen | 3-cmc | 3-cmc bestellen

Is 2MMC beter als 3CMC kopen?

Nadat de voorganger 3MMC in 2021 werd verboden kon je als eerste 3CMC kopen als beste vervanger van deze stof. Op dat moment werd 2MMC ook nog helemaal niet aangeboden op de Nederlandse markt.

Toen deze eenmaal in begin 2022 op de markt verscheen had 3-Chloormethcathinon eigenlijk al de markt veroverd als de ”beste vervanger”. Of dit helemaal terecht is valt over te discussiëren.   

Veel mensen vinden namelijk dat 3CMC de beste vervanger is terwijl anderen weer van mening zijn dat 2MMC dit is. Als wij van Party Viber onze mening mogen geven vinden wij dat 2MMC de winnaar is in dit verhaal. Dit komt omdat deze stof namelijk tot dezelfde familie behoort als 3MMC.

Uiteindelijk is het een persoonlijke mening en zal het dus altijd per persoon verschillen. Een feit blijft wel dat 2MMC waarschijnlijk een populariteit zal toenemen door het verbod op 3-Chloormethcathinon.

De historie van 3CMC

3-Chloormethcathinon bestaat al op de Nederlands markt sinds 2014. Het is echter nooit zo van de grond gekomen omdat het altijd naar de achtergrond werd gedrukt door zijn voorganger.

Deze stof werd voor het eerst uitgevonden in Zweden in 2012. Dit gebeurde nadat ze 4MMC illegaal hadden gemaakt in veel verschillende landen waardoor er geen onderzoek meer naar gedaan kon worden. 

Ook dit middel is een synthetische Cathinonen. Dit is een extract uit de khat plant die het werkzame gedeelte bevat. 

Uit de Khat plant wordt al honderden jaren de natuurlijk drug khat gewonnen. Deze natuurlijke drugs lijkt qua moleculaire structuur erg op speed. De synthetische variant hiervan bestaan alleen nog niet zo heel erg lang en er is daardoor ook nog weinig over bekend.

Is 3CMC kopen niet meer mogelijk?

Helaas is 3CMC kopen niet meer mogelijk. Doordat het verbod op de stof is ingevoerd valt het niet langer meer onder de warenwet. Het bezitten, produceren, kopen of verkopen van de stof is nu strafbaar gesteld in Nederland.

Deze stof valt dus niet langer onder de warenwet omdat hij nu verboden is. Door dit verbod is de stof inmiddels opgenomen in de Opiumwet. In deze wet worden alle illegale drugs opgenomen die in Nederland verboden zijn. 

In eerste instantie viel 3-Chloormethcathinon onder de warenwet. Als een product op de warenwet staat wilt dit zeggen dat het dezelfde regels bevat als bij de verkoop van bijvoorbeeld cosmetica, hierdoor was 3CMC bestellen eerst niet strafbaar.

3cmc kopen | 3cmc bestellen | 3cmc | 3-cmc kopen | 3-cmc | 3-cmc bestellen

Welke effecten geeft 3CMC?

3CMC kopen kon dus eerst gemakkelijk online en ook bij verschillende smartshops. Omdat het zo makkelijk verkrijgbaar was werd er natuurlijk door veel mensen mee geëxperimenteerd. De vraag is nu natuurlijk wat de effecten zijn van 3-Chloormethcathinon?

Omdat de populariteit van deze stof pas recent toenam is er ook nog niet heel veel over de effecten bekend. De effecten zouden mogelijk kunnen lijken op andere stoffen binnen de groep van Cathinonen.

Er zijn echter wel wat verslagen op verschillende forums beschikbaar van mensen die deze stof al hebben onderzocht of gebruikt. Ook is er inmiddels al iets meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de stof. 

Uit verschillende verslagen blijkt dat de stof een sterk gevoel van euforie geeft. Ook melden gebruikers dat ze meer energie krijgen en zich ook veel zelfverzekerder voelen. 

Ook krijgen mensen meer zin om sociaal te zijn en hebben daardoor ook erg veel zin om gesprekken te voeren. Het schijnt ook dat gebruikers een erg verhoogd libido krijgen, hierdoor krijgen deze gebruikers meer zin om seks te hebben.

Welke risicos heeft 3CMC?

Deze effecten lijken natuurlijk erg veel op die van andere stoffen binnen de groep van Cathinonen. Er zitten echter net als bij de andere stoffen een hoop risico’s aan verbonden.

Vanwege het feit dat deze stof nog niet zo lang populair is is er nog erg weinig over bekend. Zo weet niemand wat eigenlijk de langer termijn effecten kunnen zijn na langdurig gebruik. Ook weet niemand wat de gevaren kunnen zijn wanneer je deze stof combineert met andere stoffen of alcohol.

Er zijn inmiddels wel een aantal negatieve bijwerkingen bekend die door deze stof kunnen ontstaan. Een aantal van deze bijwerkingen zijn hoofdpijn, hartkloppingen, irritatie en ook een onrustig gevoel. 

Ook lichamelijk kan deze stof zorgen voor een aantal vervelende bijwerkingen. Dit gaat bijvoorbeeld om een verhoogde lichaamstemperatuur, zweten, verhoogde spierspanning en een stijging van de hartslag en bloeddruk.

Ook kan deze stof zorgen voor een enorme craving wat er voor zorgt dat mensen de drang hebben om bij te nemen en hierdoor meer 3CMC bestellen.

3-CMC bestellen voor onderzoeksdoeleinden

Net zoals met alle andere nieuwe psychoactieve stoffen kon je alleen 3CMC kopen voor onderzoeksdoeleinden. Deze stof kopen voor menselijke consumptie was dan ook niet mogelijk bij ons op onze webwinkel. 

Het consumeren of misbruiken van deze stof wordt dan ook altijd ten zeerste afgeraden door het team van Party Viber. Wij plaatsen ook altijd verschillende labels op de verpakkingen van onze producten waarop dit altijd duidelijk staat. Wees daarom ook altijd bewust dat deze labels er niet voor niets op staan.

Op de labels die wij op de verpakking plaatsen staan verschillende gevaren codes. Op deze codes wordt beschreven wat bijvoorbeeld de consequenties, risico’s en gevaren kunnen zijn bij het misbruiken. Zo is het belangrijk om deze stof niet bloot te stellen aan hittebronnen. 

Ook moet je deze stof opslaan in een droge omgeving, het liefst op kamer temperatuur. Ook moet je dit middel altijd ver buiten het bereik houden van kinderen en huisdieren. Vermijd altijd het contact met de ogen of de mond. Ook het inademen van deze stof kan er toe leiden dat je vervelende gevolgen kan ondergaan.

Voordelig alternatief voor 3CMC kopen bij Party Viber

Uiteraard verschilt de prijs net zoals bij alle andere Research Chemicals heel erg per aanbieder. Je kon bij ons dan ook 3-CMC kopen voor een heel aantrekkelijke prijs. Zo kon je bij Party Viber al een enkele gram bestellen vanaf maar slechts €12,50. Uiteraard kon het nog goedkoper bij ons, dit lag natuurlijk aan de de aantallen die je wou bestellen.

Als je bij ons bijvoorbeeld 10 gram kocht kostte het je maar €87,50. Hierdoor kostte een gram dus ook maar €8,75. De echte liefhebbers die nog meer wilden bestellen konden bij ons ook terecht voor grotere aantallen. Zo kostte 100 gram bij ons maar €499,99 waardoor je dus maar €4,99 kwijt was per gram. Het is dus duidelijk dat hoe meer je kocht de prijs ook aanzienlijk afnam. 

Ook voor grotere bestellingen bij onze groothandel was je bij Party Viber op het juiste adres. Bij Party Viber kon je namelijk al een kilogram 3CMC bestellen voor maar €2600, een gram kostte je dan slechts €2,60! Bij Party Viber zijn we ook elke dag bezig om de beste prijs te waarborgen. 

Mocht het zo zijn dat je ergens anders een betere prijs kan krijgen laat het ons dan ook gerust weten. Wij zullen dan kijken wat we voor je kunnen betekenen We zijn uiteraard continue alert om de beste prijs te bieden. Mocht je daarom ergens anders een betere prijs kunnen krijgen laat het ons dan gerust weten. Onze klantenservice zal dan kijken wat we voor je kunnen doen waardoor we je altijd de beste prijs kunnen bieden.

In welke varianten kan ik 3-CMC kopen bij jullie?

Net zoals bij meerdere andere Research Chemicals kan je 3CMC kopen bij ons in verschillende varianten. Er zijn een aantal verschillende vormen die je simpel op onze webshop kan kopen. 

De meest verkochte variant is de poeder versie. kan bij ons in verschillende vormen. De meeste klanten kopen dit product liever in de poeder vorm omdat de kristal vorm erg hard is waardoor deze moeilijk te verpoederen is.

De andere vorm die wij verkopen is dus de kristal vorm. Deze is ook wel populair maar niet zo erg als de poeder versie. Dit komt voornamelijk door de reden die wij hierboven hebben besproken.

Bij Party Viber is de poeder ook eigenlijk hetzelfde als de kristal vorm. Wij malen onze kristallen zelf tot poeder waardoor je gegarandeerd bent van een kwalitatief goed product.

Soms kan je ook 3CMC bestellen in andere variaties zoals pellets, blotters en slams. Deze vormen kun je bij Party Viber niet kopen omdat wij er van onvertuigt zijn dat deze vormen niet voor onderzoeksdoeleinden worden verkocht. 

Waarom een vervanger voor 3CMC bestellen bij ons?

Waarom een alternatief voor 3CMC bestellen bij Party Viber? Dat is eigenlijk een simpel te beantwoorden vraag.

De experts van Party Viber staan dan ook voor kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs. De producten die wij verkopen garanderen dan ook een hoger zuiverheid wat perfect is voor jouw onderzoek, wij vinden namelijk dat kwaliteit voorop staat.

Ons team staat ook voor een persoonlijke klantenservice waar jij je als klant gehoord voelt. Om deze reden kun je ons ook elke dag bijna de gehele dag makkelijk bereiken via Email of WhatsApp. Wij streven er naar jou vragen dan ook zo snel mogelijk meestal binnen een uurtje te beantwoorden. 

Waar wacht je nog op? Begin dan ook vandaag nog met jou Research Chemical onderzoek met de producten van Party Viber!

logo

3CMC ervaringen

Er staan veel verschillende 3CMC ervaringen vermeld op het internet. Volgens verschillende van deze meldingen lijkt de stof qua effecten erg op zijn voorganger 3MMC. De effecten zijn stimulerend omdat het een uit de groep van cathinonen komt. Deze groep zorgt doorgaans voor een stimulatie van de afgifte van dopamine en ook zorgt het er voor dat de heropname van noradrenaline en serotonine in het centrale zenuwstelsel afremt.

Volgens personen die hun trip op internet hebben gedeeld zorgt 3-Chloormethcathinon voor extra energie, maar wel minder als bij zijn voorganger. De gebruikers melden ook dat zij zich alert, energiek en euforisch voelen en ook een grotere behoefte hebben om te praten. Ook melden zij dat ze een verhoogde zin in seksuele gemeenschap hebben en meer zelfvertrouwen ervaren.

Wat ook beschreven wordt is dat 3-Chloormethcathinon een body high kan geven die voelt als een euforisch tintelend gevoel in het lichaam. Bij een nog hogere dosering kan het een extreem plezierig gevoel geven. Ook voelt de gebruiker zich lichamelijk euforisch wat ook wel beschreven wordt als een diep gevoel fysieke en sociale ontremming.

Deze informatie komt uit verschillende online verslagen. Bij ons is 3CMC kopen dan ook niet mogelijk voor menselijke consumptie en wij raden dit dan ook altijd ten strengste af.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Goeiedag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?