3MMC kopen

3MMC kopen? Goedkoop een alternatief voor 3MMC bestellen op onze webshop.

Beste kwaliteit en een ook nog eens een snelle levering. 

Alternatief voor 3MMC kopen

Ondanks dat 3MMC kopen dus niet meer mogelijk is kan je inmiddels wel een heleboel alternatieven bestellen. 

Hieronder hebben we een aantal van de beste vervangers voor je verzameld.

Wat is 3MMC?

3-MMC ook wel poes of miauw genoemd is een heel erg bekende nieuwe psychoactieve stof. De officiële naam is ook wel is 3-Methylmethcathinone. Deze stof valt onder de groep van Cathinonen net zoals ook een heleboel andere bekende Research Chemicals zoals bijvoorbeeld 3CMC en 2MMC. 

3MMC kopen kon gewoon tot 28 oktober 2021, vanaf die datum werd het verbod ingevoerd en werd de stof dus illegaal in Nederland.  

Kan je 3-MMC bestellen?

3MMC bestellen kon je vroeger doen bij een heleboel smartshops en ook op verschillende webshops. In het begin waren er maar een paar aanbieders op de markt maar naarmate de populariteit toenam steeg ook het aantal verkopers in Nederland.

Deze nieuwe psychoactieve stof kreeg een hoop media aandacht waardoor de bekendheid ook erg groeide onder de algemene bevolking. Hierdoor nam ook de belangstelling in het product extreem toe en zagen ook steeds meer ondernemers een kans om wat extra bij te verdienen. Hierdoor werd 3MMC kopen ook een stuk gemakkelijker aangezien het aantal aanbieders erg toe nam. 

3mmc kopen | 3mmc bestellen | 3mmc | 3-mmc kopen | 3-mmc | 3-mmc bestellen

Waar kochten mensen 3MMC?

Mensen bestelden de stof vaak in smartshops en ook webshops. Het verschilde erg per individu of zij het online kochten of gewoon in een fysieke winkel. Vaak zag je dat de webshops een betere prijs aanboden dan de smartshops waardoor de webwinkels waarschijnlijk een grotere klanten kring hadden. 

3MMC bestellen via je mobiele telefoon of achter je computer is natuurlijk ook een stuk gemakkelijker om te doen. Ook zag je een trend sinds de lockdown waardoor veel mensen aan huis gekluisterd zaten en daardoor geen optie hadden om naar een smartshop te gaan.

De gevolgen van een verbod

3MMC kopen kan niet meer omdat het door de overheid verboden is. De overheid heeft een verbod ingevoerd op 28 oktober 2021. Door het verbod waren de webwinkels en smartshops gedwongen te stoppen met het verkopen van deze Chemical.

Dit verbod zorgde er vervolgens voor dat veel leveranciers hun moesten laten vernietigen. 3MMC bestellen werd dus ook lastiger gemaakt voor de gebruikers wat resulteerde dat deze gedwongen werden om uit te wijken naar louche straatdealers en criminelen.

Wetgeving rondom 3-MMC

Zoals we eerder al hebben benoemd werd 3MMC kopen verboden op 28 oktober 2021. Dit was de dag dat de overheid een verbod inlaste op de inmiddels enorm in populariteit toegenomen Research Chemical inlaste. Door dit verbod is deze Chemical geplaatst op lijst 2 van Opiumwet. Deze lijst is ook wel bekend als de lijst voor softdrugs.

Dit verbod kwam niet uit de lucht vallen en werd al langer aangemoedigd vanuit de Haagse politiek. Na een lange laster campagne vanuit de media met veel negatieve berichtgeving is het uiteindelijk toch gelukt om dit verbod werkelijkheid te maken. Hierdoor werd het gemakkelijk 3MMC bestellen bij een webwinkel onmogelijk gemaakt waardoor er een enorme verandering plaats vond op de markt. 

De gebruikers gingen massaal over op vervangers of weken uit naar de straatdealers die een enorme potentie zagen om erg veel geld te gaan verdienen. Of het verbod echt nut heeft gehad valt hierdoor echter te betwisten. 

3mmc kopen | 3mmc bestellen | 3mmc | 3-mmc kopen | 3-mmc | 3-mmc bestellen

Wat zijn de effecten van 3MMC?

3MMC kopen was dus vrij eenvoudig maar wat zijn dan de effecten van zo’n dergelijk product? Er zijn een heleboel verschillende effecten die bekend zijn geworden. Dit komt omdat inmiddels een heleboel mensen de stof hebben gebruikt. 

Ook is er inmiddels wat meer onderzoek gedaan naar de stof. Er is vrij veel informatie verkrijgbaar op het internet maar we zullen even een korte samenvatting geven van de effecten van dit middel.

Volgens verschillende onderzoeken en ook ervaringen wordt er vermeld dat de stof een euforisch en verliefd gevoel geeft. Ook wordt er beschreven dat gebruikers zich opgewekt en energiek voelen. 

Volgens gebruikers krijgen ze ook een hogere mate van zelfvertrouwen en hebben ze meer zin om sociale gesprekken te voeren tijdens het gebruik van dit middel.

Ook wordt er gezegd dat het zorgt voor een verhoogd libido. Gebruikers hebben meer zin in seks en volgens een heleboel ervaringen verbeterd het ook hun seksleven waardoor dit middel vaak wordt gebruikt in de chemseksscene.

Wat zijn de risicos van 3MMC?

De effecten klinken dus vrij positief maar er zitten natuurlijk ook een hoop risico’s aan verbonden. Volgens verschillende bronnen geeft de stof een enorme craving. 

Dit wil zeggen dat mensen een enorme behoefte kunnen ervaren om continue bij te nemen. Deze craving zorgt er zelfs voor dat sommige gebruikers moeite hebben controle te houden over het gebruik van dit middel waardoor er een verslaving op de loer kan liggen.

Ook wordt er gemeld dat het gebruik van deze stof nog voor een hoop andere nare bijwerkingen kan zorgen. Een aantal van deze bijwerkingen zijn bijvoorbeeld moeite met concentreren, verwardheid en angst. 

Ook kan deze stof er voor zorgen dat je agressie ervaart, een droge mond krijgt, veel zweet en een verhoogde hartslag en bloeddruk kan krijgen.

Omdat er zoveel nadelige effecten kunnen optreden was 3MMC kopen ook niet bedoeld voor menselijke consumptie. Deze stof kon dan ook alleen gekocht worden voor onderzoeksdoeleinden. Het misbruiken van dit soort dergelijke stoffen wordt ook erg afgeraden.

3MMC kopen kon niet voor consumptie

Net zoals alle andere nieuwe psychoactieve stoffen kon je geen 3MMC kopen voor menselijke consumptie. Deze stof werd alleen verkocht voor onderzoeksdoeleinden. 

Het gebruiken van deze stof werd dan ook altijd ten strengste afgeraden. Op de verpakking van 3-Methylmethcathinone stond namelijk ook altijd een product label waar dit duidelijk op beschreven werd. 

Ook stonden er gevaren codes op de verpakking waarbij werd beschreven wat voor risico’s en gevaren dit middel kan veroorzaken. Het verkeerd misbruiken van deze stof kan namelijk zorgen voor een heleboel nare consequenties. 

Een paar voorbeelden van de gevaren waren bijvoorbeeld het vermijden van contact met de ogen. Ook het inademen van deze stof kan zorgen voor vervelende en gevolgen. 

Ook werd er vaak beschreven dat je het middel niet moest blootstellen aan hittebronnen. Het opslaan van deze Chemical moest ook in een droge omgeving op kamertemperatuur en altijd uit de buurt van kinderen en huisdieren.

Wat was de prijs van 3MMC?

Toen 3MMC kopen nog legaal was verschilde de prijs heel erg per leverancier. Ook maakte het erg veel uit wat voor hoeveelheid je aanschafte. Over het algemeen kostte een gram ongeveer zo’n €15 euro. 

Naarmate er meer concurrentie op de markt kwam daalde de prijs echter wel redelijk. De gemiddelde prijs werd toen ongeveer €10 euro voor een gram. 

Als je goed zocht kon je zelfs een gram kopen voor €7 tot €8 euro. Dit was natuurlijk de prijs van 1 losse gram. Als je meer bestelde daalde de prijs aanzienlijk meer. 

Voor 100 gram betaalde je dan gemiddeld zo’n €450 tot €500 euro wat neer komt op €4,50 tot €5 per gram. Een kilo kon je zelfs al kopen vanaf ongeveer €2.000. 

Er zat natuurlijk wel een groot verschil in de kwaliteit van het product. Dat was dan ook echt afhankelijk van de leverancier en de bron. 

3mmc kopen | 3mmc bestellen | 3mmc | 3-mmc kopen | 3-mmc | 3-mmc bestellen

In wat voor vorm kon je 3MMC kopen?

Je kon 3MMC kopen in heel veel verschillende vormen. De bekendste vorm was natuurlijk de iconische en ook populaire kristal vorm. Deze werd dan ook het meeste gekocht door de klanten. 

Een andere ook redelijk populaire vorm was de kristalpoeder vorm. Deze vorm was al redelijk verpoederd maar bleef toch de sterkte houden van het originele kristal. Ook had je nog het normale poeder wat een stuk goedkoper was maar kwalitatief gezien ook direct een stuk slechter.

Maar dat waren zeker niet de enige vormen. Je kon ook 3MMC bestellen in pellets (tabletten), blotters (zegels) en slams (shots). 

Waarom een alternatief van 3MMC bestellen bij Party Viber?

Nu we de meeste informatie wel hebben besproken rust natuurlijk de cruciale vraag. Die vraag is natuurlijk waarom zou je een vervanger van 3MMC kopen bij Party Viber? Dat is een hele goede vraag die we eigenlijk heel makkelijk kunnen beantwoorden.

Het is namelijk zo dat wij van Party Viber staan voor kwaliteit en een eerlijk product. Wanneer je bij ons je inkopen doet weet je dat je gegarandeerd een super goed kwalitatief product ontvangt. 

Ook vinden we het belangrijk om jouw en een eerlijke prijs te bieden. Wij zijn constant bezig om de markt af te scannen en onze prijs zo scherp mogelijk te houden.

Ook staan wij voor een goede persoonlijke klantenservice en aftersale. Je kan ons bijna de gehele dag bereiken via ons WhatsApp nummer of ons een mailtje sturen. Wij streven er naar om jouw vragen dan ook zo snel mogelijk te beantwoorden. We willen namelijk dat jij je als klant serieus genomen voelt.

Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met je persoonlijke onderzoek met de Research Chemicals van Party Viber! Wij verkopen vervangers zoals 2MMC veilig en ook betrouwbaar op onze webwinkel.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Goeiedag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?