Legale versie Xanax kopen

xanax | xanax kopen

Iedereen heeft er wel eens van gehoord, maar wat is het nu eigenlijk precies? In deze blog post gaan we dieper in op de vraag wat het nu precies is en of Xanax kopen legaal is. Ook bespreken we de geschiedenis, bijwerkingen en de effecten.

Inhoudsopgave

Wat is Xanax?

Iedereen heeft wel eens van de naam Xanax gehoord maar eigenlijk is de officiële naam van deze stof alprazolam. De stof is een benzodiazepine die voornamelijk gebruikt wordt voor behandeling tegen paniekaanvallen en ook angststoornissen. 

De stof is dus eigenlijk ook een medicijn wat valt onder de categorie geneesmiddelen die benzodiazepinen genoemd worden. Dit is een groep die bijna alle -pam en -lam pillen bevat. Dit soort medicijnen zijn meestal alleen verkrijgbaar op doktersrecept waardoor Xanax kopen niet mogelijk is voor de normale consument zonder recept.

Effect Xanax

De stof heeft net als andere benzodiazepine die vaak worden voorgeschreven een angst remmend effect. Ook helpt de stof tegen paniekstoornissen. Het medicijn beïnvloedt het centrale zenuwstelsel en heeft een werking op de verhoging van bepaalde neurotransmitters in de hersenen, wat kan leiden tot een rustig en ontspannen gevoel. 

Het gebruik kan leiden tot een heleboel therapeutische maar ook ongewenste effecten. Het is ook belangrijk te benadrukken dat niet iedereen die dit medicijn gebruikt dezelfde effecten zal ervaren.

Mogelijk effect Xanax:

 • Ontspannen spieren: de stof kan de spanning van de spieren verminderen en hierdoor fysieke ontspanning bevorderen
 • Vermindering van angst: De stof vermindert angstgevoelens door activiteiten in het centrale zenuwstelstel te dempen
 • Vermoeidheid: De stof kan vermoeidheid of slaperigheid veroorzaken
 • Duizeligheid: Deze stof kan leiden tot duizeligheid, vooral bij hoge dosering.
 • Verslaving: Bij het langdurig gebruiken van deze stof kan een fysieke en psychologische verslaving ontstaan. Bij het stoppen kunnen dan vervolgens ontwenningsverschijnselen ervaren worden.
 • Geheugenverlies: De stof kan op korte termijn ook zorgen voor geheugenverlies, vooral bij een hoge dosering.

Het is ook belangrijk om te benadrukken dat Xanax kopen zonder doktersrecept niet aan te raden is. 

Bijwerkingen van Alprazolam

Natuurlijk zitten er ook gevaren aan Xanax kopen. Er zijn namelijk een heleboel bijwerkingen die op kunnen treden bij het gebruik van de stof. Een aantal van deze bijwerkingen zijn:

 • Verwardheid
 • Afgevlakte emoties
 • Somberheid
 • Geestelijk afwezig zijn
 • Sufheid en slaperigheid
 • Geheugenverlies voor korte termijn
 • Verlaagde libido
 • Uitslag op de huid
 • Een duizelig gevoel
 • Slap gevoel in je spieren

Wanneer je één of meer van deze bijwerkingen ervaart is het verstandig om dit met je arts te bespreken.

Legaal Xanax kopen

Xanax kopen zonder een dokters recept is dus niet mogelijk. Je kan de stof alleen verkrijgbaar als die voorgeschreven is door een arts. De stof valt zonder recept op lijst 2 van de Nederlandse Opiumwet.

Bij Party Viber kan je echter wel meerdere Legale alternatieven voor Xanax kopen. Op onze webwinkel verkopen wij een heel aantal verschillende benzodiazepinen. Een voorbeeld van één van deze benzo’s die het meest overeenkomt met Alprazolam is Flubrotizolam ook wel Fanax genoemd. 

Je kan Flubrotizolam gewoon legaal en zonder dokters recept op onze webshop bestellen. Het is echter wel belangrijk om te benadrukken dat de producten die wij verkopen alleen voor onderzoeksdoeleinden zijn en niet voor menselijke consumptie.

Party Viber conclusie

We zijn tot het einde gekomen van deze blog post. We hopen dat we je voldoende informatie hebben gegeven over de stof. De stof geeft dus een heleboel rustgevende en angst remmende effecten maar ook kleven er een heel aantal bijwerkingen aan. Je Alprazolam hierdoor dus niet kopen zonder een dokters recept. Het illegaal verhandelen van Alprazolam is dus strafbaar.

Je kan echter dus wel een heel aantal legale vervangers van Xanax kopen. Neem eens een kijkje op onze webwinkel voor de mogelijkheden. Wil je andere Research Chemicals kopen? Ook 2MMC kopen en 2-FDCK kopen doe je het beste bij Party Viber. Wij garanderen een zeer scherpe prijs en dat ook nog is met een snelle levering.

Picture of Party Viber
Party Viber

Party Viber Blog

Welkom op het blog van Party Viber. Hier bespreken het laatste nieuws over Research Chemicals.

Recente berichten

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Goeiedag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?