Verschil tussen 3CMC en 2MMC

wat is het verschil tussen 3cmc en 2mmc | wat is het verschil tussen 2mmc en 3cmc

Wat is het verschil tussen 3CMC en 2MMC? In dit blog artikel gaan we op zoek naar het verschil tussen 3-Chloormethcathinon en 2-Methylmethcathinone. Aangezien deze stoffen beiden als goede alternatieven worden gezien voor 3MMC kopen rust nu natuurlijk de vraag wat het verschil is tussen deze twee. Waarom zou je 2MMC kopen of 3CMC kopen en welke is dan het beste alternatief?

Inhoudsopgave

Wat is 3-Chloormethcathinon?

3-Chloormethcathinon ook wel bekend als 3-CMC is een stimulerende stof die valt onder de Cathinonen groep. Deze stof werd als eerste aangeboden als vervanger op de inmiddels verboden 3MMC.

Wat is 2-Methylmethcathinone?

2-Methylmethcathinone ook wel bekend als 2-MMC is tevens een stimulerende stof die ook uit dezelfde groep van de Cathinonen komt. Het betreft een zogeheten gesubstitueerd cathinon-deviraat die nauw verwant is aan de bekende 3MMC en 4MMC.

Wat is het verschil tussen 3CMC en 2MMC?

Maar wat is het verschil tussen 3CMC en 2MMC? Het verschil tussen deze beide stoffen zit hem er in hoe deze zijn gemaakt. 3-CMC is een gechloreerde cathinone die met chloor op de derde positie van de benzeenring, dus schuin links omhoog. 2-MMC is de gemethyleerde versie van cathinone met de methylring op de tweede positie.

Zoals je dus hierboven hebt kunnen lezen is het grootste verschil tussen de twee de manier waarop de stoffen gemaakt worden. 3-CMC is dus een gechloreerde stof en 2-MMC een gemethyleerde stof.

Het verschil qua effecten tussen 2MMC en 3CMC?

Uiteraard zit er ook wel enig verschil in de effecten van beide stoffen. Over het algemeen zijn gebruikers van mening dat 3CMC een sterkere rush geeft. Volgens verschillende forums melden gebruikers dat 2MMC een lichter effect en ook rush heeft. Over het algemeen geven beiden stoffen wel vergelijkbare effecten. Een aantal van deze vergelijkbare effecten zijn bijvoorbeeld:

  • Het geeft meer energie
  • Je krijgt meer zin om te praten en te socializen
  • Verhoogde libido
  • Je voelt je zelfverzekerd
  • Je krijgt een euforisch gevoel

Gebruikers melden echter wel dat 3-CMC ze een pijnlijk gevoel aan de neus geeft wanneer het wordt gesnoven. Met 2-MMC is dit echter weer minder. Ook geeft 3-CMC een groter gevoel van craving dan dat 2-MMC dat doet. Het verschilt dan ook heel erg welke van de twee stoffen de voorkeur krijgen bij de gebruikers. Op de online forums kun je namelijk verschillende meningen en reviews hierover lezen. Waar de ene zweert op 3-CMC houdt de ander het toch alleen bij 2-MMC.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze informatie niet als advies kan worden overgenomen. Bij Party Viber kan je namelijk alleen Research Chemicals kopen voor onderzoeks doeleinden en niet voor menselijke consumptie.

De conclusie

De conclusie is dat beiden stoffen veel op elkaar lijken maar toch wel echt verschillend zijn. Van de manier waarop ze gemaakt worden tot de effecten zit er wel degelijk een verschil in. Ook voor gebruikers verschilt het erg welke van de twee stoffen ze liever mee experimenteren. Voor de één is 3-CMC een uitkomst terwijl een ander weer zweert bij 2-MMC. Dit is dus duidelijk een persoonlijke keuze en mening. 

Bij Party Viber kan je in ieder geval beide stoffen bestellen op onze webwinkel. Dus wil je 3CMC kopen of 2MMC kopen? Dan ben je bij ons helemaal op het juiste adres! Ook andere Research Chemicals kopen doe je uiteraard vertrouwd op onze webshop.

Picture of Party Viber
Party Viber

Party Viber Blog

Welkom op het blog van Party Viber. Hier bespreken het laatste nieuws over Research Chemicals.

Recente berichten

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Goeiedag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?