Verzendkosten nog goedkoper!

verzendkosten nog goedkoper

Goedkopere verzending is een feit

Ja beste Party Vibers, het is nu echt een feit. Wij hebben unaniem besloten om het voor jullie nog voordeliger te maken! Vanaf vandaag worden de verzendkosten flink verlaagd op onze webshop zodat jouw favoriete Research Chemicals kopen nog voordeliger is.

Jawel, je leest het goed. Het team van Party Viber heeft besloten om jouw portemonnee te sparen en het kopen van jouw favoriete Research Chemicals nog betaalbaarder te maken.

Voortaan goedkopere briefpost verzending

Nog goedkoper? Ja dat klopt helemaal! Vanaf vandaag is een briefpost verzending slechts €1. Voorheen kostte dit €1,95- maar wij hebben besloten om dit nog goedkoper te maken!

Brievenbuspakje ook goedkoper

Ook een brievenbuspakket is een stuk goedkoper geworden. Zo betaalde je eerst €4,95 bij ons voor een brievenbuspakje. Vanaf vandaag is dit nog maar €4,25! Zo besparen wij je een hoop kosten in deze tijden van inflatie.

Een goedkopere aangetekende verzending

Zelfs de aangetekende verzending en pakket naar een PostNL punt laten versturen zijn vanaf vandaag een stuk voordeliger. Eerst betaalde je bij ons €9,95 voor deze verzendmethodes. Vanaf vandaag hebben wij deze prijs een stuk verlaagd naar slechts €8,95! Zo kan je nu nog veiliger jouw favoriete Research Chemicals bestellen voor een scherpere prijs.

Gratis track & trace vanaf €75!

Maar wacht, er is meer! Als kers op de taart biedt Party Viber nu gratis track & trace verzending aan bij alle bestellingen boven de €75. Dat betekent dat je niet alleen Research Chemicals goedkoper kunt bestellen maar ook dat je kunt genieten van een gratis verzending veilig met track & trace. 

Om het te vieren krijg je bovenop deze goedkopere verzendmethodes ook nog eens een extra 20% korting op 3CMC kopen en 2MMC kopen. Let the party continue to vibe met de producten van Party Viber!

Picture of Party Viber
Party Viber

Party Viber Blog

Welkom op het blog van Party Viber. Hier bespreken het laatste nieuws over Research Chemicals.

Recente berichten

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Goeiedag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?